bouwafval container

Heb je het plan om te gaan slopen of verbouwen? Dan heb je natuurlijk een bouwafval container van Puincontainershop nodig. Het kan best moeilijk zijn om de juiste container te kiezen. Dat komt onder andere door de vele verschillende afvalstromen die vrijkomen tijdens het verbouwen of slopen. Daarom is het belangrijk om te weten waarom een bouwafval container zoveel voordeel biedt. Op deze plek bespreken we de voordelen van dit type container.

Van alles erin gooien

Een groot voordeel van de bouwafval container is dat er veel verschillende afvalstromen in kunnen worden gegooid. Puin, plastic, hout, beton, isolatie, alles mag erin. Het is aan de andere kant wel zo dat bijvoorbeeld restafval er juist niet in mag. Soms heb je veel van één stroom, bijvoorbeeld puin. Dan is een puincontainer huren bij Puincontainershop.nl een betere optie. In dat geval kan je namelijk wel heel specifiek bepaalde zaken inzamelen. Dat kan bij zulke hoeveelheden dan dus ook de betere optie zijn om voor te gaan. Zoek dit dus wel even uit.

Niet hoeven scheiden

Het klinkt misschien raar dat je er van alles in mag gooien. Juist ook omdat afval scheiden zo belangrijk is tegenwoordig. Toch is hier een goede reden voor. Wanneer je kijkt naar de verschillende stromen die vrijkomen tijdens het slopen of verbouwen, dan zal je zien dat het al snel te duur wordt om zoveel verschillende containers te huren. Daarom kan je beter een gemengde container huren waarin je alles kwijt kan. Dit wordt dan achteraf bij de inzamelaar alsnog gesorteerd. Zo zijn de materialen dus alsnog gewoon opnieuw te gebruiken. De bouwafval container is dus een veel betere optie in dat opzicht.

Het boeken van milieuwinst

Wanneer je kiest voor een bouwafval container huren, dan is dat ook goed voor het milieu. Wanneer je met veel verschillende afvalstromen te maken krijgt, dan is deze container de uitkomst daarvoor. Je kan door 100 kilo bouw- of sloopafval te verzamelen als 232 kg aan CO2-uitstoot besparen. Dat is wel heel er veel. Het is wel heel fijn wanneer je deze mogelijkheden benut, zowel voor jezelf als voor de maatschappij. Bedenk je ook dat meer dan de helft van het materiaal herbruikbaar is. Daarnaast is er een deel dat voor energie in te zetten is. Dit is dus allemaal milieuwinst die je boekt wanneer je voor dit type container gaat om de bouw gemakkelijker te maken.

Comments zijn uitgeschakeld.