rood vloerkleed

Heel wat mensen willen tegenwoordig graag in hun interieur kunnen genieten van één of meerdere Oosterse invloeden. Het is op verschillende manieren mogelijk om deze te realiseren. Eén van de mogelijkheden waar je voor kan kiezen is het integreren van zogenaamde kelim vloerkleden in je woning. Het gaat hierbij om handgeweven, dunne vloerkleden die niet over een pool beschikken. Kenmerkend voor deze bijzondere vloerkleden is verder dat ze over diverse patronen kunnen beschikken welke eveneens hun oorsprong kennen uit de Oosterse wereld. Kelim vloerkleden worden in menig aantal woningen tegenwoordig gecombineerd met bijvoorbeeld een Chinese kast. Op deze manier beschik je over twee Oosterse eye-catchers die ook op praktisch vlak een meerwaarde betekenen voor je interieur.  

Enkele fijne voordelen van Kelim vloerkleden 

Er zijn aan het integreren van kelim vloerkleden in je woning tal van verschillende voordelen verbonden. Eén van de belangrijkste voordelen is terug te vinden in het feit dat deze vloerkleden over een frisse, zomerse uitstraling beschikken. Bovendien geldt voor deze vloerkleden dat ze licht zijn van gewicht waardoor je ze moeiteloos kan oprollen en opbergen. Heel wat mensen kiezen tijdens het voorjaar en de zomer voor een kelim vloerkleed in hun woning waarna ze tijdens de koudere maanden van het jaar kiezen voor een wat dikker en warmer exemplaar. Zo past je interieur zich altijd aan, aan de omstandigheden in huis!

Waarom combineren met een Chinese kast? 

De combinatie van een kelim vloerkleed met een Chinese kast is er één die heel wat mensen weet te overtuigen. De reden daarvoor hoeven we ook niet ver te gaan zoeken. Beide onderdelen voor in je interieur beschikken immers over een aantrekkelijke, Oosterse stijl. De twee onderdelen sluiten daardoor visueel perfect op elkaar aan. Hoe dan ook, wil je graag extra sfeer en gezelligheid in je interieur integreren en ben jij wel iemand die houdt van de Oosterse stijl? Dan zijn zowel een kelim vloerkleed als een Chinese kast meer dan het overwegen waard om in je interieur te integreren.

Comments zijn uitgeschakeld.