siergras

Wist je dat je helemaal geen groene vingers nodig hebt om een tuin vol planten te kunnen onderhouden? Kies voor moderne kunstplanten voor buiten! Je zet ze direct op de juiste plek neer en hebt er vervolgens geen omkijken meer naar. Het fraaie aan deze kunstplanten is dat ze in verschillende soorten worden aangeboden. Kies je voor een jungle in de tuin, of ga je voor een klassieke tuin met enkele borders? In dit artikel lees je meer over deze kunstplanten. 

Diverse soorten kunstplanten voor buiten 

Zoals reeds werd aangehaald, worden de kunstplanten voor buiten in talloze soorten aangeboden. Het maakt dat je voor iedere tuin een geschikte plantensoort vindt. Kies bijvoorbeeld voor bamboe, of ga voor siergras. Zeker in combinatie met wit grind geeft dit een hele mooie uitstraling aan de tuin. De ideale plek om zomers van het mooie weer te kunnen genieten! Ook een kunstboom behoort tot de mogelijkheden. De planten gaan lang mee, waarbij de kleur minimaal acht jaar behouden blijft. 

Kunsthaag als afscheiding gebruiken 

Om van enige privacy verzekerd te zijn in de tuin, is het verstandig om een afscheiding met de buren te gebruiken. Vaak wordt gekozen voor een houten schutting. Ook een natuurlijk ogende kunsthaag voor buiten is het overwegen waard! De kunsthaag hoeft niet onderhouden te worden en geeft je tuin een groene uitstraling. In het bijzonder, wanneer je veel stenen gelegd hebt. 

Planten in potten op je terras

Naast de mogelijkheid om kunstplanten voor buiten in borders te plaatsen, zou je ook kunnen kiezen voor kunstplanten in potten. Dit is ook een zeer goede oplossing voor op het balkon! Kies bijvoorbeeld voor een buxus. Deze prachtige groene bol staat prachtig in de hoeken van het terras. Zeker in combinatie met de kunsthaag staat dit prachtig.

Comments zijn uitgeschakeld.