Ontdek de voordelen van zonnepanelen bij Sollo

Bij Sollo streven we ernaar om duurzame energie toegankelijk en begrijpelijk te maken voor iedereen. Onze missie is om de wereld een stukje groener te maken met behulp van zonne-energie, en dat doen we door het aanbieden van hoogwaardige zonnepanelen en uitstekende service. Met een transparant verhaal en deskundig advies helpen we jou om een steentje bij te dragen aan een betere toekomst.

Waarom kiezen voor Sollo?

Bij Sollo begrijpen we dat elke klant uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die perfect aansluiten op jouw specifieke behoeften en situatie. Vanaf het eerste contact tot ver na de installatie van je zonnepanelen, staan we voor je klaar met advies en ondersteuning. Onze experts begeleiden je bij elke stap, van het bepalen van het juiste aantal zonnepanelen tot het regelen van de subsidieaanvraag.

Hoogwaardige zonnepanelen

Onze zonnepanelen zijn van topkwaliteit en worden geleverd met uitgebreide garanties. Bijvoorbeeld, de Meyer Burger 380Wp panelen, die bekend staan om hun uitstekende prestaties bij weinig licht en hun milieuvriendelijke productieproces. Met deze panelen bespaar je niet alleen op je energierekening, maar verhoog je ook de waarde van je woning en draag je bij aan een duurzamere wereld.

Een familiebedrijf met een groene missie

Sollo is voortgekomen uit een eenmanszaak en is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de duurzame energiesector. We zijn trots op onze roots en blijven trouw aan onze waarden van eerlijkheid, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Als klant van Sollo hoor je bij de familie, en dat betekent dat we altijd voor je klaarstaan.

Van intake tot installatie

Het traject bij Sollo begint met een intakegesprek, waarbij we jouw wensen en mogelijkheden in kaart brengen. Vervolgens stellen we een gedetailleerd legplan en kostenberekening op. We bieden verschillende financieringsopties, waaronder het meenemen van de kosten in je hypotheek of het afsluiten van een verduurzamingslening. Na de technische keuring zorgen onze ervaren monteurs voor een zorgvuldige installatie van de zonnepanelen. Zelfs na de oplevering kun je op ons rekenen voor service en onderhoud.

SolloDuurzame investering

Investeren in zonnepanelen is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Met zonne-energie draag je bij aan een schonere toekomst en bespaar je aanzienlijk op je energiekosten. Bij Sollo geloven we dat groene energie voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom bieden we eerlijke prijzen en duidelijke informatie, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Neem contact met ons op

Ben je geïnteresseerd in zonnepanelen en wil je meer weten over de mogelijkheden? Bezoek onze website Sollo voor meer informatie of neem contact met ons op. Ons team van experts staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw situatie. Ontdek de voordelen van zonne-energie en zet de zon aan het werk met Sollo!

Comments zijn uitgeschakeld.