Steeds meer mensen besparen op hun energierekening en dragen een steentje bij aan het milieu door zonnepanelen te laten plaatsen. Dat lijkt een grote uitgave en daardoor denk je misschien dat het voor jou niet haalbaar is. Bij Solease hebben ze echter allerlei verschillende oplossingen voor mensen die ook graag mee willen doen aan deze voordelige trend. Bij hen kun je namelijk zonnepanelen huren of kopen. Zij hebben verschillende aanbiedingen waardoor deze moderne technologie voor iedereen beschikbaar wordt. Zo kun je zonnepanelen plaatsen in Hoogvliet of elke andere plek in Zuid-Holland onafhankelijk van de financiële middelen die je tot beschikking hebt.

Je situatie bespreken

Om er achter te komen wat de beste en voordeligste oplossing is voor jou kun je altijd contact opnemen met Solease. Samen met een enthousiaste medewerker ga je da alle verschillende mogelijkheden verkennen. Uiteraard kun je het meeste geld besparen door nu een investering te doen en deze langzaam terug te verdienen door de energiekosten die je daardoor in de komende jaren bespaart. Daarna geniet je nog jaren van gratis energie. Door contact op te nemen met Solease kom je er achter hoe hoog de investering is die je moet doen om je huishouden op groene stroom te laten draaien. Mensen die niet willen investeren kunnen met de adviseur andere opties bespreken. Je kunt bijvoorbeeld een zonnepanelensysteem huren bij Solease.

Realistische doelen

Als je geen spaarpotje hebt met geld dat je kunt investeren in zonnepanelen, dan is huren misschien de beste optie voor jou. In dat geval moet je samen met je adviseur kijken naar je energieverbruik en hoeveel je zou willen en kunnen besparen. Voor gehuurde zonnepanelen betaal je maandelijks of jaarlijks kosten, maar deze liggen lager dan de kosten van de energie die je ermee bespaard. Hoeveel je precies kunt ‘verdienen’ door zonnepanelen te huren of kopen is afhankelijk van de ligging van je huis, de oriëntatie van je daken en de hoeveelheid stroom die je gebruikt. De meeste klanten van Solease besparen tussen de 40% en 80% op hun energiekosten.

Alle laten regelen

Het is uiteraard mogelijk om zelf zonnepanelen aan te schaffen en deze te installeren. Dit hele proces is echter moeilijker dan je denkt. De panelen zijn namelijk behoorlijk zwaar en moeilijk te manoeuvreren. Ze moeten op een specifieke plek komen te liggen om optimaal te werken en dan moet alles ook nog correct worden aangesloten. Door een contract aan te gaan met Solease kun je al deze werkzaamheden uit handen geven. Zij zorgen ervoor dat het best passende systeem optimaal geïnstalleerd en onderhouden wordt en jij incasseert enkel de voordelen.

Comments zijn uitgeschakeld.