raam

Een voorzethor op maat wordt gebruikt om te zorgen dat je je raam kan open doen in de warme zomer of lente zonder dat je last krijgt van allerlei insecten en ongedierte. Het kan echter ook gewoon voor een deur worden gebruikt. Een voorzethor wordt vaak op maat gemaakt zodat deze precies goed op je soort deur of raam past. De voorzethor is simpel te plaatsen dankzij een slim klemsysteem.

Plaatsing van de horren

De voorzethor op maat kan zowel binnen als buiten worden geplaatst. Hij wordt wel op het venster gemonteerd. Maar doordat er gebruikt wordt gemaakt van het klemsysteem kun je het makkelijk zelf aanpassen. De clips worden simpelweg op het kozijn geklikt waarna je ze zelfs als scharnier zou kunnen gebruiken.

Voor ieder raam geschikt

De voorzethorren op maat zijn dus voor vrijwel ieder raam te gebruiken. Alleen als je een draaikiepraam hebt dan is het misschien handiger om een inzethor te nemen. Dit omdat het raam wanneer het gedraaid wordt, hij naar binnen draait en dan de voorzethor raakt. Om dit te voorkomen kun je dus een inzethor nemen of de voorzethor buiten het raam plaatsen. 

Hor buiten plaatsen

Als je de hor buiten zet hoef je ook niet bang te zijn dat deze beschadigd zal raken, omdat de horren zeer weerbestendig zijn vanwege de sterke aluminium frame en poedercoating. Verder is het gaas van de voorzethor op maat gemaakt van kleurvast gaas wat ook nog rotvrij is. Je bent er dus van verzekerd dat een hor nog lang meegaat.

Comments zijn uitgeschakeld.