Waar betonpoeren kopen

Waar vind je de beste betonpoeren tegen zeer scherpe prijzen? Juist, dat is bij de Betonpoerengigant. Deze expert op het gebied van betonpoeren fabriceert alles in de eigen fabriek waardoor er ook maatwerk mogelijk is. Zowel voor particulieren als bedrijven is het een grote uitkomst. Indien voorradig zijn de gewenste betonpoeren snel leverbaar. Om af te halen in Lunteren maar tegen een geringe meerprijs ook te laten bezorgen in geheel Nederland en België, op iedere gewenste locatie. De poeren worden vervaardigd uit onverwoestbaar prefab beton. Dit is bestand tegen weer en wind en kan extreem goed tegen vocht. Dat moet ook wel want betonpoeren verdwijnen voor een groot gedeelte in de grond. Omdat het daar altijd vochtig is mogen ze daar niet onder te lijden hebben. Betonpoerengigant kan je iedere vorm betonpoer leveren, in ieder formaat.

Onmisbaar ter bescherming van houten staanders

Wanneer je een stabiele en stevige fundering wilt creëren voor diverse bouwwerken zijn betonpoeren onmisbaar. Deze zorgen ervoor dat een bouwconstructie niet kan verzakken, scheef gaat staan of omwaait. De houten palen of staanders van het bouwwerk worden op de betonpoeren bevestigd. Zou je dit niet doen dan bestaat er een grote kans dat de palen weg rotten door de voortdurende blootstelling aan het grondwater. Door ze op de betonpoeren te plaatsen zweven ze als het ware boven het maaiveld. Hierdoor blijven ze droog en krijgt vocht geen kans om de staanders aan te tasten. Betonpoeren zorgen er tevens voor dat het gewicht van een bouwconstructie evenredig wordt verdeeld in de ondergrond. Dit is met name handig voor grote en zware bouwwerken zoals schuren en aanbouwen.

Betonpoeren plaatsen

Betonpoeren zijn eenvoudig zelf te plaatsen. Je graaft een gat met een ruimere afmeting van de poer uit en zorgt ervoor dat er ongeveer een derde gedeelte boven de aarde uit blijft steken. Voor extra stabiliteit kun je een funderingstegel onder in het gat leggen. De betonpoer moet waterpas staan alvorens je het gat opvult met snelcement- of beton. Na de droogtijd is de betonpoer klaar om een paal of staander op te bevestigen. Dit kan met speciaal bevestigingsmateriaal. Kies een mooie kleur betonpoer uit die past bij je bouwconstructie of juist afsteekt om extra op te vallen.

Comments zijn uitgeschakeld.