Vier voordelen van legbordstellingen

Heb je beschikking over een klein magazijn, maar wel veel goederen en producten die je moet kunnen opbergen? Dan is een legbordstelling geschikt voor jou. Je kunt makkelijk kleine en lichte producten opslaan. Meer weten over alle voordelen van legbordstellingen? Lees dan verder!

Makkelijk op te bouwen

Het grootste voordeel van legbordstellingen is het opbouwen. Het is namelijk makkelijk om de stelling zelf in elkaar te zetten, omdat de stelling relatief lichtgewicht is. Er hoeft dus niet een bedrijf aan te pas te komen om te helpen, dit scheelt ook in de kosten. Omdat de stellingen niet al te zwaar zijn, kun je ze ook makkelijk verplaatsen als dat nodig is. Of wanneer je verhuisd naar een ander magazijn, makkelijk uit elkaar te halen en weer op te bouwen. Wil je juist uitbreiden, is er ook de mogelijkheid om er stellingen aan te maken.

Op maat

Bij legbordstellingen kun je zelf bepalen hoe je de stelling in gaat richten. Wanneer je assortiment nog wel eens wisselt, is dit extra handig voor jou! Naast dat je ze zelf kan inrichten, zijn de stellingen ook beschikbaar is verschillende maten en draagvermogens. Vooraf is het dus handig om te bedenken hoeveel goederen je wilt opslaan en hoeveel ruimte dit gaat innemen. Je kunt het dan makkelijk bestellen online en komt niet voor nare verrassingen te staan.

Toebehoren

Heb je kleine goederen, zoals bijvoorbeeld sieraden die je ook kwijt wilt in de stellingen? Daar is een handige oplossing voor. Je kunt allerlei toebehoren aanschaffen. Denk hierbij aan bakjes, verdeelschotten of tussenschotten.  Ze kunnen zelfs op maat gemaakt worden voor in de stelling. Hierdoor creëer je meer overzicht in de stellingen, blijft het netjes en vind je alles makkelijk terug. Heb je toch een stelling waar je de rommel niet kunt voorkomen? Er bestaan ook deuren die je voor de stelling kunt plaatsen. De rommel is op deze manier gelijk verborgen.

Gebruikte legbordstellingen

Lijken legbordstellingen je wel wat na het lezen van al deze voordelen en ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op de website van Stellingstunt.nl. Heb je nu iets minder te besteden om welke reden dan ook? Kun je ook eens kijken naar Stellingstunt gebruikte legbordstellingen. Het is goedkoper en dus kostenbesparender dan het aanschaffen van nieuwe legbordstellingen. Daarnaast is het hergebruiken van stellingen natuurlijk ook erg duurzaam, stellingen hoeven niet weggegooid worden en er hoeven geen nieuwe gemaakt te worden. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op en laat je adviseren!

 

Comments zijn uitgeschakeld.