Richt je kantoor in met Virtual Reality

Virtual Reality – het is een term die tegenwoordig steeds vaker wordt gebruikt. De Nederlandse term hiervoor is kunstmatige intelligentie, maar dat legt nog steeds niet echt uit wat het is. In deze blog leggen we één van de vele mogelijkheid met VR uit, namelijk het inrichten van een kantoor. Kom erachter waarom we dit aanraden!

Wat is kunstmatige intelligentie?

VR, of kunstmatige intelligentie, is een digitale dienst die het mogelijk maakt om je vanuit je werkomgeving in een compleet andere omgeving te bevinden. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een VR-bril, het liefst met een computer als ondersteuning. Deze VR-bril is speciaal gemaakt om een omgeving zo realistisch mogelijk te maken: je ziet namelijk niet wat er om je heen gebeurt, maar ziet op een beeldscherm een ingeladen omgeving. Met hulp van joysticks kun je door de ruimte bewegen: de bril let op de bewegingen die jouw hoofd maakt en laat dus ook zien wat jij in dit geval zou zien. De mogelijkheden met VR zijn oneindig: het inrichten van een kantoor is dus een goede optie.

Hoe werkt kantoorinrichting?

Het is niet voor iedereen weggelegd om zelf een kantoor te ontwerpen met de hulp van VR, maar een mogelijke schets bekijken wordt hiermee wel veel makkelijker. We introduceren je graag aan Kato: een specialist op het gebied van inrichting van veel verschillende ruimtes. Aan Kato kun jij je wensen op het gebied van je kantoor doorgeven, waarna zij aan de slag gaan om deze situatie te ontwerpen in Virtual Reality. Is de ruimte af, dan krijg jij de mogelijkheid om deze ruimte te bekijken met de hulp van een VR-bril. Je ziet zo jouw toekomstige kantoor alvast voor je, wat je de mogelijkheid biedt om aanpassingen te maken zonder dat deze definitief zijn. Je kunt door het kantoor rondlopen en meerdere ruimtes tegelijkertijd bekijken, waardoor je een echt realistisch idee hebt van hoe alles er uit gaat zien.

Ga aan de slag!

Ben jij benieuwd hoe jij deze mogelijkheid de inrichting van jouw kantoor kan bevorderen? Kom dan in contact met Kato! Op hun website vind je de mogelijkheid om met ze in contact te komen, naast verschillende andere opties om je te helpen bij je kantoorinrichting. Zo heb jij binnen no-time het perfecte kantoor, zowel virtueel als in het echt!

Comments zijn uitgeschakeld.